solo one

коли маєш багато питань - отримуєш мало відповідей
хто? чому? як? звідки?
коли дивишся в очі минулому - плюєшся від себе самої
навіщо? за що? кому?
коли не маєш вже більше сумнівів - дивишся в дзеркало
хто ти? куди підеш? де упадеш?
коли дивишся у твої очі - бачиш океан
чи утону?

вересень 2019


Рецензии