Бочаг1а я хьо массарел...

             «Бочаг1а я хьо массарел»- яхаш,
             Бийцар сога уж 1а фаьлгаш.
             Ма деза дара сона хьа дешаш,
             Безамо корт толхабаь лелаш.

             Яц хьона со хьо дагавоалаш,
             Лелац хьона со хьо лехаш.
             Бийсан, дийнахь хьога кхайкаш,
             Б1аргара т1адамаш а легаш.

             Лелаг вакх  хьо доакх са доахаш,
             Согатденна сигленг хьежаш.
             Сахалалца наб ца кхеташ,
             Седкъашт юкъе седкъа лехаш.

                Гаьнт1ера лега кхесташ г1анаш,
                Михо уйлаш хьестаеш.
                Ухаг я вай дег чу б1аьстеш,
                Керда наькъаш декадеш.


Рецензии