Цените себя

Свою ми цінність часом забуваєм.
Бо світло глибоко в душі ховаєм.
Важливо те, що у собі тримаєш .
Чи заздрістю по-чорному палаєш,
А чи в молитві небо обіймаєш?

Осилиш гори,перетнеш моря,
Коли тебе благають звідтіля?
Ти догодити всім, крім себе вмієш.
Полову чи зерно у землю сієш?
Чому ж себе ти полюбить не смієш?

Ти гори перевернеш задля себе?
Чи знаєш,що ці сили є у тебе?
Чи Всесвіт покладеш до своїх ніг?
Бо сили Божі ти в собі беріг.
О,як багато у житті б ти зміг!

Нехай усі живуть,як тільки можуть.
Нехай в житті нічого не тривожить.
А ви обожнюйте себе, кохайте!
І лиш від щастя сльози витирайте.
Ви пуп землі!Про це ви твердо знайте!


Рецензии