Ты- это всё

"Ти - це все!" І я сумніву в тому не маю -
Напишу на асфальті і власній душі -
Сонце й небо, земля і пташиная зграя,
І тремтячі од вітру сухі камиші.
Ти - як ніч і як день, і як ранній світанок,
Як осінняя айстра в забутім саду,
Ти - співуча та птаха, як вийду на ганок,
Що співає про щастя та гонить біду.
Я не знаю, як жив поки ми не зустрілись,
Як я дихав, як спав, мріяв як без нудьги?
Боже! Дай мені часу, яви свою милість,
Не спіши посипати на серце сніги!...


Рецензии