Сон-241

Інтернет - найкращий в світі
Вихователь для дитини,
До мультяшки прикіпіти,
Можуть більш ніж на годину.

Поки Маша на екрані -
Веселить малих бешкетом,
Мати - встигне купу справ
Поробити у декреті.

Дітвора - на кнопки тисне,
Перелистуючи фільми,
І по черзі до плейлисту
Відбирає самостійно.

Про ведмедиків й лисичку,
Про сварливе каченятко.
У історії по списку -
Із контентом все в порядку.

Полишала жінка діток
На невтомну ютуб-няньку,
І займалась заробітком,
День у день безперестанку.

Та коли синок під казку -
Матюкнувсь на мамку матом,
То матуся не відразу
Зрозуміла його жарти.

Де й коли сварливе слово -
Увійшло в дитячу мову,
Коли мати телефоном
Вела ввічливі розмови.

А малюк сказав, що в неті
Він зустрів нарешті татка,
Що у відеосюжеті -
Матюкавсь безперестанку.

Й сидячи на ліжку з другом
Цьомались і разом пили,
Матір сотий раз по кругу
Порно-відео крутила.

Як на відео малеча -
Наштовхнулась - невідомо,
Та карєра з того вечора -
Відложилась безстроково.

Довіряти ютуб-няні -
Матері наразі важко -
Вона сину на дивані -
Кожен день читає казку.


Рецензии