ОсJнь йде по колу

Осінь золотава
Чарівна, ласкава
Крутиться по колу
Радує весь світ!
Іде по Планеті
Бачиш в інтернеті
Радісно вітає!
Залишає слід.
Якщо ти захочеш,
Коло заворожиш
І побачиш в ньому
Рідний краєвид!
Схили величаві!
Ладана заграви!
Долини і трави
Ліс.Могутній ліс!
Берег той тернистий
Де пройшло дитинство
Верби кучеряві.На схилі
Моєї Удая ріки!
Тобі сповідаю
Душу свою. Знаю!
Я ніде!Ніколи!
Не зустріну в світі
Ліпшого чим ти!
Бо твого співбрата
Де мені шукати?
Кращого за тебе
Ладан, не знайти!
10.10.21р


Рецензии