Най-най-най

Людмила Плєвако

/Цей текст для пісні - на опрацюванні у композитора/

1.
Чи дивина – зустрітися очима
І зрозуміти – ти, це саме ти,
І два крила відчути за плечима,
І не боятись більше самоти.
Чи то весна торкнулася незримо
І поєднала наші два світи.
Щойно зима була, та вже не зимно,
Бо ти усі крижинки розтопив.

Приспів:

Най-най-най,
Твій погляд найтепліший.
Знай, знай, знай:
Ти серцю наймиліший.
Зігрівай
В обіймах найніжніших.
Будем най
Най-най-найщасливіші!

2.
Чи дивина – кохати до нестями
І відчувати – мій, ти саме мій,
І без вина впиватись почуттями,
І вище хмар злітати по прямій.
Хто його зна, якими манівцями
Йшов ти до мене, може, з давніх мрій.
Та недарма співають солов’ями
Наші серця, – почути їх зумій.

Приспів:

Най-най-най,
Твій погляд найтепліший.
Знай, знай, знай:
Ти серцю наймиліший.
Зігрівай
В обіймах найніжніших.
Будем най
Най-най-найщасливіші!


Рецензии