жовтневе

теплий жовтень бринить на віях
і ніколи не зачерствіє
і боліє
на повні груди
як люди
зазирнувши лелекам в душі
а кому ж там іще
кому ще
переносити по світлині
в ряднині
над здичавілим садом
вартим
не проходити повз
зірвати
сон антонівку сивий волос
вголос
я там буду
я буду зряча
проросту просто неба вдячно
буде гойдалка
листя жовклим
і жовтень


Рецензии