Замечтался ветер

ЗАМРІЯВСЬ ВІТЕР НА ГІЛКАХ КАШТАНІВ.
ТАК ТИХО СТАЛО.НІБИ СОН  НАГРЯНУВ.
НАВКОЛО ЛИСТЯ  ЗЕМЛЮ ПРИТРУСИЛО
О ЦІЙ ПОРІ НЕ ОСІНЬ-ПРОСТО ДИВО!

І ПАХНУТЬ НІЖНО  СВІЖІСТЮ ТУМАНИ.
А ПАМОРОЗЬ  - В ОБНІМКУ ІЗ ДРОТАМИ.
СВІТАНКИ ВМИЛИСЯ ЗОРІ РОСОЮ -
ВИБЛИСКУЮТЬ  ОСІННЬОЮ КРАСОЮ.

СОРОКА ПРИЛЕТІЛА НА ПОДВІР"Я,
РОЗДОВБУЄ ГОРІХ І ЧИСТИТЬ ПІР"Я.
КУДИ НЕ ГЛЯНЕШ - СКРІЗЬ ЖИТТЯ БУЯЄ.
НІХТО НА ОСІНЬ ПРОСТО НЕ ЗВАЖАЄ.

МАГІЧНУ СИЛУ ОСІНЬ РОЗТРУСИЛА,
ТЕПЕР САМА В ОЧІКУВАННІ ДИВА.


Рецензии