Вось гуляе гэта лета

Прыгажость мяне вiтае,
Казку лета дарыць ўсiм,
Цяплынёй мяне кахае-
Шчырасть, радасць для душы.

Ваўкалакi, злыднi, ведзьма
Кветку-папараць знайшлi.
Цяплыня iх палiць моцна
Душы грэшны мабыць ўсi. 

Так, у жыццi бывае цяжка
Дабрата бо не для ўсiх.
Злыдням, ведзьмам непатрэбна
Мабыць гэта губiць iх.

Прыгажосць вiтаю добра
Гэта казка для душы,
Злым істотам тут не месца
Мабыць нам не па пуцi.

Гэй народ, жартуем разам,
Казку нам не прапусцiць.
Вы збiрайце свае рэчы -
Свята будзе ад душы.

Вось гуляе наша лета
Пакуль восень не прыйшла.
Будзе радасць нам патрэбна
Гэта вельмi шмат дабра.

Я кахаю вельмi моцна
Лета яркую красу.
I няхай нам будзе гожа
За такую вось пару.

Зноў сыходзіць гэтая лета
І прыходзіць восень ужо
Чароўнiк нам дорыць радасць
Казку фарбау i цяпло.


Рецензии