Я давно позабыл о любви. I must say I forgot what

Романс (Степа Седов)
https://youtu.be/a4z9knrVht0

Romance

I must say I forgot what love was,
And I almost forget when I dreamed of.
Only memory keeps your gibe words,
And my pain is as strong as beforehand.

For a long time my heart cannot flare.
Nothing makes me get happy and laughing.
For a long time I did not regret,
Though my heart tries to foolish me, lying.

Why am  I so longing to you?
If I could stop this wrongful sad yearning!
How can I still feed hope too,
When recalling that was with us both?

Fortune often is a naughty odd thing.
If we suddenly face one another
If I see love in your happy glimpse
And again you will teach my heart laugh then…
Look with love into my searching eyes,
Once again teach my soul be smiling.

I must say I forgot what love was,
And I almost forget when I dreamed of.
Only memory keeps your gibe words,
And my pain is as strong as beforehand.

Оригинал
Слова и музык Степана Седова

Я давно позабыл о любви
И мечтать забываю все чаще.
Только память насмешек твоих
Только боль все такая ж как раньше.

Я давно ни к кому не горел
И давно не смеялся от счастья,
Я давно ни о чем не жалел,
Только сердце тревожит, обманщик.

Разве можно вот так тосковать
И страдать по тебе незаконно?
И надежду лелея опять
Понимать мне, что все еще помню.

Ну а если злодейка-судьба
Нас заставит опять повстречаться,
И в глаза ты посмотришь любя,
И научишь как прежде смеяться…
Ты в глаза посмотри мне любя
Научи как и прежде смеяться.

Я давно позабыл о любви
И мечтать забываю все чаще.
Только память насмешек твоих
Только боль все такая ж как раньше


Рецензии