па беларуску 3

Мая любоў да Вас жыве
зараз у глушы
неверагоднага пасёлка
дзе прасека
нібы расчес душы
перасякае лес
як ў космас
адлятаючая лодка
і снегам прыхаваная  зямля
бугрiца вышiней
спадзiстай
горкi
ад возера
да ліхтара
падслепаватай
падаючай зоркi
А ноччу тут кіруе цішыня
маўклівым холадам
палохая няёмка
i нават сцiплы вецер
злога студзеня
пiльнуе сонны слых
павольна астываючай зімоўкi


Рецензии