Кольорами любов

Красиві почуття – ти і я,
Я твій, ти лиш моя – це життя,
Наше життя.
Так легко на душі – не чужі,
Кружляють віражі, л'ють дощі,
Сильні дощі,
Ми разом назавжди.

Приспів:
Кольорами любов переливається,
Щастя в одній душі тихо зливається.
Ти і тільки ти,
Наші зійшлися мости.
Я і тільки я,
Я твій, а ти лиш моя –
Нехай так буде.

Красиві почуття – відчуття,
В мені душа твоя – це життя,
Наше життя.
Міняють ночі дні – не в тіні,
І мрії спільні всі, наші сни,
Віщі ті сни,
Удвох ми назавжди.


Рецензии