Квiти кохання

Буяють у душі квіти кохання,
Зривається із вуст моїх зізнання –
Я люблю, я кохаю.
Життя лише тобі, усе віддам я,
Назавжди поруч я, мої бажання –
Просто так відчуваю.

Приспів:
Квітне кохання, квітне,
В серці, в душі у нас.
Квітне кохання, квітне,
Квітами кожен раз.
Квітне кохання, квітне,
І нехай буде так.
Квітне кохання, квітне,
Квіти його – маяк.

Тих квітів пелюстки, і ми в коханні,
Любов вдягає нас, все як востаннє –
Я люблю, я кохаю.
Збулися віщі сни, і вже не сам я,
Назавжди поруч ти, твої бажання –
Наче двері до раю.


Рецензии