Я вiрю в неможливе

Тихо назустріч крок,
Більше нема тривог,
Є ти і я,
І між нами кохання.
Бачу я щирість днів,
Чую я вірність слів,
Є ти і я,
І нестримне бажання.

Приспів:
Бо я, я вірю в неможливе,
Моя, і тільки ми важливі,
Важливі тільки ми.
І хай життя так мінливе,
Це рай, дарує небо крила,
Кохання ми знайшли.

Дивно, а, може, й ні,
В щасті блукають дні,
Є ти і я,
Сонце і більш нікого.
Серце моє – твоє,
Тобі, що в мене є,
Є ти і я,
Не віддам я ніколи.


Рецензии