Ти тут, у серцi

Шукав, а, може, ні,
Чекав, палав в вогні –
І ти з'явилась,
Неначе диво.
Бажав і відчував,
Все зайве відкидав,
Душа зігрілась,
Як це важливо.

Приспів:
Ти тут, у серці – і нехай там що,
Ти тут, у серці – ніхто, ніщо.
Ти тут, у серці – і так має буть,
Ти тут, у серці – тебе не забуть.

Люблю, і це не жарт,
Я знаю все без карт –
Любов безмежна,
Звучить, як демо.
Люблю, це неба знак,
Ти для душі – маяк,
Так обережно
З тобою йдемо.


Рецензии