Обожнюю i люблю

Погляд у забуття,
Як стримати почуття,
Коли ти поряд.
Світлі ці відчуття,
Вперед і без вороття,
Моя ти доля,
Душа і воля.

Приспів:
Обожнюю і люблю,
І Бога молю
Я за тебе, кохана.
До тебе лиш іду,
І щастя знайду,
Я з тобою в кохання,
Моє бажання.

Поруч усе життя
Ми будемо – ти і я,
Лиш це важливо.
Небо і вся земля,
Я твій, знаю, ти моя,
Це наче диво,
Усе можливо.


Рецензии