Прекрасна ос1нь

Подарував нам Бог прекрасну осінь
З дощами в міру, з сонячним теплом,
Таку блакитну й ніжну в небі просинь,
Позолотив дерева під вікном.

Каштани гулко падають додолу,
У всьому місті вже – «каштанопад».
Створити казку осені чудову
Також допомагає листопад.

Гармонія у всьому і усюди!
Осінній блюз, осінній вальс бостон…
Красою досхочу милуйтесь, люди,
Бо все минеться, наче дивний сон!


Рецензии
Чудесная осень у тебя, Алечка! Благослови тебя Бог, дорогая!!!

Любовь Бондаренко 2   28.10.2022 09:32     Заявить о нарушении