Жнiвень-гало ны бiткоiн лета!

А Вы ведаеце,што жнівень-галоўны біткоін лета...
жнiвень-галоўны бiткоiн лета!
Сагрэты
Сцюдзёныя рэчак воды
I модна
Апрануты кветкi.
У школу збiраюцца дзеткi.
Палеткi
Прыбраны старанна
И восень-заможная панна,
стаiць ля парога.
Чакае дарога
Ад роднае хаты,
Ад мацi,ад таты.
I ён цi яна,
Праграмiст альбо воiн
Прыйдзе да высновы
Галоўны бiткоiн-
Бацькоўская хата.
I сонца караты
мiнулага лета.
наступнага лета
у сімфоніі свету!
І Вы альбо я, праграміст альбо воін,
прыдзём (прышлі) да высновы-
галоўны біткоін-бацькоўская хата І сонца караты
 мінулага лета наступнага лета.у сімфоніі свету.....


Рецензии