Ваш отец Бандера-Украина матерь? вот вам мой ответ

Падло ваш Бандера, Ненька вам не Мати !
Ти  за Україноньку, не підеш воювати,

Ти втічеш  у Польщу,  у поля сапати,
Або старим єсесівцям, дупи підтирати!

Падло ваш Бандера, Ненька вам не Мати !
Ти  за Україноньку, не підеш воювати,

Бо Зеленський вчить вас як  чоботи лизати
За доллари та евро -  Україну продати

Падло ваш Бандера, Ненька вам не Мати !
Ти  за Україноньку, не підеш воювати,

Будешь на майдані як мавпа скакати
Будешь Україну ти славетну плюндрувати

Падло ваш Бандера, Ненька вам не Мати !
Ти  за Україноньку, не підеш воювати,




Автор Широков А. А. 22,10,2021, г Киев Украина


Рецензии
Браво!!! Я тоже люблю Украину. У меня есть на ней родные и друзья. Но сейчас Украина - под властью негодяев.

Юрий Буков 5   23.10.2021 11:26     Заявить о нарушении