Мене ти просто розлюбив...

Ти бачив осінь у моїх очах,
Ти бачив осінь у моїх словах,
Ти бачив осінь у моїх думках,
Але мене ти відпустив...
Ти краяв серце наяву й у снах,
Гірчили сльози на моїх вустах...
Залиш себе хоч у моїх думках.
Мене ти просто розлюбив...

Я задивилася на небеса,
Зальодяніла на щоці сльоза.
А в серці кров кипить, а не роса,
Багряний лист упав до ніг...
Над головою райський шлях стожар,
Проллється скоро світло з-попід хмар.
І вже до башти швидко йде дзвонар...
І попіл на губах моїх...

Неначе все наснилося мені,
Коли слова, і очі, й руки ті,
Коли разОм, а не на самоті,
Коли всі зносить береги...
Таке буває раз на все життя,
Коли нема в минуле вороття,
Пустеля без тебЕ.. А десь життя...
А ти стоїш -- кругом сніги...

Наталія Армані  23.10. 2021
фото інет


Рецензии