Люблю...

Люблю я гори, люблю я море,
люблю я ліс з рікою,
люблю я поле
і озера з джерельною водою.

Люблю я квіти, люблю я вітер
і білий сніг зимою,
ще босоніж гуляти під дощем
зеленою травою.

Люблю я новий день стрічати,
радіти сходу сонця,
люблю в захопленні стояти,
коли палає обрій.

Люблю я мріями літати
під зорі ясні, в небі.
Люблю бажання загадати
і жити в сьогоденні.


Рецензии
Це любов!!!

Ваня Мирзабекян   07.03.2022 12:16     Заявить о нарушении