***

Потреба щось римувати
приходить ніби нізвідки.
Бурхливі емоції, втрати,
чи зронена на хідник квітка –
слова постають рядками
(маленького виру свідки)
й будують мости між нами.
Спорідненості лелітки –
метелики мерехтливі –
кодований серця досвід.
Всі образи, ніби злива
ллються із неба просто...

11.10.21


Рецензии