Над козацьким степом щира пiсня лине...

                ***
Над козацьким степом щира пісня лине,
Прагнення до світла в серденьку не згине.
Слава Україні, всім Героям слава!
Вже ніколи в пекло не сповзе держава.
Батько наш Шевченко, Україна — мати,
Націю незламну злу не подолати.
Розум переможе, дух в лайно не змити,
По весні, під сонцем, знов відродить квіти.
Хай же рідна Ненька вмить розправить крила,
В єдності до мрії тільки наша сила!
Гідність є та віра, душу гріє воля,
Ще нам, українцям, посміхнеться доля...
Як же хочуть люди шлях знайти до миру ,
Та не дати здерти свій світанок звіру.
Гетьман наш... Ти знаєш, Україна — мати,
Час настав кайдАни з розуму знімати...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.