Прох нд ада

Сидить Іван у опері, п‘є каву,
А у Галини, жінки, в кружевах труси.
Вони по Відні ходять гідно й величаво,
На каву їздить Гальки брат - пастух Василь.

Таки забогували, як божились власть імущі!
І ковбаса у нас по тридцять (за сто грамм).
Тут майже рай і Путіна аж плюще,
Не лох творить дива таки, не лохам-нам.

На газ у нас вже ціни Європейські,
Майдан святий достаток нам приніс,
Едем творять, мужі у владі іудейські,
Народ їм вдячний, аж бува до сліз.

Громада просить дуже легалайзу,
Та й наш гідрант давно нюхаче в дві ноздрі.
Торгують по закладкам героїном, спайсом,
І процвітають буйним цвітом славні гробарі.

Для ігрового бізнесу в державі файні льготи,
В очко народ катає, шпіле в казино.
Хай на роботах спини гнуть лохи і ідіоти,
Мабуть без вазиліну трохи не воно?

Тож вдіньте браття й сестри вишиванки!
Співайте гімна! Слава хай не сходить з губ!
І сала в шоколаді більше, закатайте в банки!
Хай буде вам по самі шаровари чуб!

©Шишикін Олександр.
Вірші про політику і не тільки:
https://t.me/politikstih


Рецензии