osine

Куточок спокою і тиші,
Оаза сонця і тепла.
В тумані осінь пише вірші,
Проміння сплеск,мов сплеск весла...
Не має час своїх кордонів,
Вода, мов дихає й спада...
Мережки обрію в затоні
І вічна й лагідна вода.


Рецензии