Кривда ллeться наче з пекла

Кривда ллється  наче  з  пекла,
Злива  заливає,
Вона хитра,  та  уперта,
Нібито втішає…

Правда сонечко від Бога,
Душі зігріває,
В ній  свята, й вірна дорога,
Світ її  чекає…

Істина перемагає,
  У  борні з брехнею,
Перешкоди   подолає,
Більшість завжди з нею…

Важко кривдою прикритись,
Світ  як  на долоні,
Будем    правдою  гордитись,
Швидкі  наші  коні…



Автор  Геннадій  Сівак.
21   жовтня   2021 року.


Рецензии
Без Бога ни до порога, без правды и истины, кривда жизнь замкнет под замок и будешь рабом ее желаний.
Милости Божьей всем нам. Эмме поклон.

Алла Вериго   25.10.2021 21:17     Заявить о нарушении
Спасибо Алла!!!

Геннадий Сивак   26.10.2021 09:04   Заявить о нарушении