Карусель

                Болгарский
                Природа

               
                ВЪРТЕЛЕЖКА

                Изгрява утро пак.
                За кой ли път?
                Топи мъгли и мрак.
                За кой ли път?

                И ще настъпи ден.
                За кой ли път?
                От грижи заслепен.
                За кой ли път?

                Ще връхлети нощта
                без звук и знак.
                Ще дойде утринта.
                И пак, и пак...

                Ана Величкова         


Рецензии