Is not it?

***

Oh woe !!!
There is not a single answer to me ... neither cold and indifferent,
like the flight of the last autumn leaf,
blown off a branch of an ebony ...

Ooooh! Woe, woe ...
There is not a single answer to me ... neither cold and indifferent,
not hot and invigorating like ...
 a coffee advertisement !!!

is not it??
is not it??


2021
© Павелник, 2021
________________


Не так ли?

***

О, горе!!!
Нет ни одного ответа мне...
ни холодного и равнодушного,
как полет последнего осеннего листа,
сорванного ветром с ветки чёрного дерева...

Оооо! Горе, горе...
Нет ни одного ответа мне...
ни холодного и равнодушного,
ни горячего и бодрящего как...   реклама кофе!!

не так ли??
не так ли??




...
2021
© Павелник, 2021


Рецензии