Л то бабине гуля

Літо  бабине  гуляє,
На Приморському бульварі.
Сонце бавиться в горі,
Бо вже осінь у дворі.

Павутинки плете вітер,
На осінні жовті квіти.
Сонце йому посміхається,
Та з ним мило обнімається.

Грає барвами і цвітом,
Промінцем уже зігрітим.
Напилось хмільного зілля,
Йому хочеться весілля.

Все у  осені  до ладу,
Як художник гуляє по саду.
Поміж айстри й чорнобривці,
У оранжевій хустинці.

Літо жовтень зазивало,
Теплотою  дивувало.
І  вдихало  аромат,
Бо вже скоро листопад!!!


Рецензии