Я все вчуся

Мені не мало літ, та я ще вчуся вірно жити.
Та кожен день благословити та цінити.
Я вчуся любити, прощати, творити.
Поганого не чинити, та не судити.
На своїх помилках вчуся добро не розгубити.
На кривдників вчусь не злитись, та забувати.
Головне, я зрозуміла, не треба фальшивити та лукавити.
Та в серці смуток і розчарування зберігати.


Рецензии