Тост за мистецтво

Наповню келиха по вінця
червоним сонечком вина...
Мистецтво бути українцем –
за нього вип’ю я до дна...

За те, щоб бога не гнівити.
Щоб не пускатись берегів.
А часом хочеться налити
і на погибель ворогів.

Мистецтво бути українцем –
не зазіхатись на чуже,
Із повним келихом по вінця
я знаю: «Бог нас береже!».


Рецензии