Говорять, що як з л т

Говорять, що як з літ , так і з толку,
Що ми не можем навіть затягнути нитку у голку.
Так, так, нема де правди діти,
Бо на старість ми стаємо як діти.

Але у старості є і свої плюси,
Адже у нас щось і хороше брали ви усі.
Так, що ще рано списувати нас.
І не забувайте, що прийде і до вас цей час.

Можливо , що не всі оцінять це,
І не до вподоби буде вам моє слівце.
Але ж нема де правди діти,
Тож не потрібно забувати про це вам діти.

8.10.2021


Рецензии