Який тяжкий час настав нине

Який тяжкий час настав нині,
Як же далі жити простій людині.
Де узяти кошти , щоб прожити гідно
Та ніякого просвіту ні в чому не видно.

У одного, як то кажуть, з горла випирає,
А інший копійки рахує, що купить не знає.
Як же узнати  де ти -  Правдо, поділась куди ти,
Але вона мовчить, не  хоче говорити.

Бо її також загнали у такий глухий кут,
Що вона навіть боїться звідти виглянуть.
І тільки ледве дух відводить від того напору,
Та жаліє, що немає для ворів закону.

Щоб нарешті ота правда розкрила всім очі
Які вони жадні, до грошей охочі.
Можливо хтось й подумає про людей простих,
Що не з легких доля випала для них.

8.10.2021


Рецензии