одне

 

просто поясни мені одне,

 

нащо світ іде обабіч долі,

 

ненароком черевиком пхне,

 

не промовить і коротке "сорі"

 

просто поясни мені одне,

 

нащо зорям світло по згоранню?

 

бо колись і це також мине
що лишиться жити віртуальнор?

 


Рецензии