Канкан неба

Небо танцює ніби недбало сперше, а потім
Торкається і дахів, і підземель...

Небо інколи й роздягнутись не проти,
Аби показати свій осяйний коктейль.

Небо, розгортаючи пелюстки фантазій,
Не зіб'ється з мапи буденної долі.

Небо завжди привітне, навіть у разі
Швидкої заміни героїв усіх історій.


© Марина Чиянова


Рецензии