Возвращение

Так, прошло 10 лет. Ни много, ни мало. Теперь я не подросток, творчество которого напоминает разрыв аорты, продукт материализма.
Примітка. Лише декілька добавочок з 10-11 років. А далі вже 14й рік виявився багатим, як власне і 15й, на ритми.


Рецензии