Jiм оно уv геркулес якыjсь

Твэрдым став, бы камынь!

Я не ем вчерашніе борsі.
Іх і так у нас хватае.
Вот ты но сходы у маказін,
Ек тобі там всыплють маку.

Я заjшов учора дэсь кудысь.
Ну, і… хе, почев здыjматы.
Да ты ек прыдлоvыш сукін сын
Попозірваць ціпа зь батьку!

Да пошов ты онь туды! –
От шо ты почуjіш в падлы.
І пры ім стоjіть шэ навыть сын!
Дітятко, лет с 5, мо.

Ну, і шо v я. Прам-такы у гнів?
Нет, но подоvдав, пока млын
Навкыдае шэ куды гомнішк.
Бо воны там втрох аv з матро зь.

Ох, і накрутыв бы тым уv свынк
Гушаків! Да гад тоj,
Мусыть, скемыв, хто тут гэтоj дід.
Ны такых шэ львів відамшыс!

Всэ проходыть. І покоj в душі
Трохы встановывся как бы.
Ібо еслі ты Стрылец, шэ j Тігр,
Ны дасы v скотыны здачы.

Да, ну, глаз за глаз. І зуб за j клык.
Гэтак Моісеj сказав v прам.
Вывыв vэ з Егіпта даv vыдів.
Золотішка угрыблы цымало!

Шо v сіjчас пак робыця ув рыл.
Рыють зэмлю разве?
Накрышылы крупныку – да j vры.
Ны пытаj свыvішых яблык.

Всэ уv протравылы влад звырі.
Ну, по гороскопах, Vабы.
От і правыть всюды матірsынк.
Слов другых ныма вvэ.

Jіvмо v хлопЯкы овсяны.
Раптом да і станым лошадямы.

...а то, віш, сыныця ж городская!
 


Рецензии