Дега хало

Хазачу б1аьргашна ирсан некъ гира.
Жимачу дагана хало еара,
Дег1ан ницкъ хилла,безамо 1овжина,сингаттам беана.
Б1аьргара хин т1адмаш охьа оьхуш,
Дагчура бала балхош.
Х1у даьла хилла соьхь?
Бахьана х1у дара?
Хьо везар бен кхи ху динера аса?
Алахьа хьоменаг, кхета ехьа со,
Дог ойла хийца ей, дагчура бала бай бехьа са!


Рецензии