Дiвчина з fire show

Ніччю, стихією вільною та грайливою,
Крокує вона.
В руках осяйною зливою
Вистава вогню проливається на глядачів -
І кожен тут бачить саме те,
Що хотів.

Кружляє вогонь у руках
Тендітно-сміливих,
Граційні кроки під пісні
Життєлюбного фолку,

А потім буде нічна передчасна буря,
Доведеться читати дощу неземні послання,
Тільки вогонь на серці мітку карбує,
В якій і сила, і радості привітання.

Фолк пролунав, караван вирушає далі,
Кожне місто вогнем встигне похрестити,
А на небі суворі сузір'я залишать деталі
Підписом крижаним на тлі ночі й вітру.

© Марина Чиянова


Рецензии