Зроблений з вогню

Харків - пам'ятаю дотепер-
Зроблений з вогню,
Скомпільований з небесних сфер,
Розширює долю свою

Тільки тим, що він є,
Самим фактом свого існування...

Він читає уривки легенд
Про свободу, про часу здолання.

Риси історичної епохи -
Монастирі, що розсипані містом,

Величезні ринки,
Пари-трійки музеїв льохи,
А також у метро молоді
Та сміливі артисти.

© Марина Чиянова


Рецензии