УПА

               
                «УПА»
                Українська повстанська армія

Музика М. Мотков                Слова М. Мотков

                Справжня, автентична, ідеологічна,
                Армія відважних, мужніх вояків,
                Бойова, спроможна, гідна, героїчна,
                Доблесні нащадки, предків - козаків,
                «Прометей» визвольний, сателіт дієвий,
                Рятівник Держави, захисник землі,
                Армія - славетна, вдала, непохитна,
                Неньки України доньки і сини
               
                Приспів
               УПА, УПА, УПА – Армія повстанська - дійсний Рух,
     УПА, УПА, УПА – Видатний, міцний козацький дух,
                УПА, УПА, УПА – Армія - дієвий Легіон,
            УПА, УПА, УПА – Супер героїчний Пантіон,

                Бойові загони, партизанські схрони,
                Вилазки, підпілля, страта ворогів,
                Звільнення Вітчизни, неньки України,
                Кредо, ціль, бажання бравих вояків,
                Вольовий, дієвий, рух різноманітний,
                Плідний, боєздатний, славний Легіон,
                Армія повстанців, мужніх добровольців,
                Дійсний, незрівнянний УПА Пантіон
               
                Дружно йдуть рядами, сиві ветерани,
                Сяють нагороди - «Золоті хрести»,
               Надсвідомий подвиг - звільнення Вітчизни,
                Дякуємо браття, неймовірні Ви,
                Мужні побратими – Нації, Держави,
                Ультра досконалий - супер Легіон,
                Слава Україні! Слава Україні!
                Слався героїчний УПА Пантіон

                День УПА святковий, славний, винятковий,
                Навкруги лунає - «Браво Легіон»,
                Щирі привітання!               
                Слава Україні!
                Слався легендарний УПА Пантіон!

         В Святий день Покрови, линуть Храмів дзвони,
                Гімн УПА лунає, сяють прапори,
                Віковічна Слава, мужнім патріотам,
                Воїнам загиблим в тій жорсткій війні
               
               
               
   
               
               
               
               
               
   
               
               
               


Рецензии