Перроны, мосты, поезда. Platforms, Bridges and Tra

Перроны, мосты, поезда (Степа Седов)
https://www.youtube.com/watch?v=GAhuEowvPdY 
 
Platforms, Bridges and  Trains

A station with night trains, and I am leaving.
I recall your eyes, full of strange feeling.
Moonlight outside, the lounge kept silence,
My thoughts are a mess, I’m in a mist.

(Chorus: 2x)
The platforms and bridges and trains
Take turns, and in a crossroad of fate
After keeping silence for ten minutes
I guess we’re parting forever this way.

Measured  sound of wheels is like your breathing
When you asked me, dear, about leaving.
Once again the night has whispered ‘Sorry!’
My thoughts are a mess, I’m in a mist.

(Chorus. 2x)

Your dark wistful eyes reflect in windows,
Everything’s like home, it is quite simple.
Once again a rain washes midnight stations...
My thoughts are a mess, I’m in the mist.

(Chorus. 2x)

Оригинал
Слова и музыка Седова Степана

Поезд, ночь, вокзал – я уезжаю
И твои глаза уже вспоминаю.
Лунные огни, молчанье зала,
И в мыслях моих опять туман.

Припев (2 раза):
Перроны, мосты, поезда –
и на одной из развилок судьбы
После десяти минут молчанья
Мы расстаемся с тобой навсегда.

Мерный стук колес, твое дыханье,
Слушаю вопрос про расставанье.
Тихое «Прости» ночь прошептала,
И в мыслях моих опять туман.

(Припев.2 раза)

Темные глаза, окно вагона,
Просто как всегда – как будто дома.
Полночь, дождь, вокзал – и все сначала…
И в мыслях моих опять туман.

(Припев.2 раза)


Рецензии