Неспокiйне море

Море неспокійне
Підіймає хвилі,
Сум меланхолійний
Є в незламній силі.

Налітає лава
На високі скелі,
Як змія стоглава,
Рветься із купелі.

Завиває вітер,
Підганяє хвилі,
Як стрімливий спринтер,
Він долає милі.

На свинцеве небо
Хмара напливає,
З вітром упереміж
Сонечко ховає...


Рецензии