Дай Бог сили

Ставлю свічку і молитви
вознесу до Господа!
Я як слово, я як буква,
із земних я клопотів.
Причащаємось із Чаші,
і Причастя дивами,
й полетіли душі наші
лебедями білими.
По землі ми ну а душі,
та до Бога моляться,
направляють наші ноги,
і біда не скоється,
й полетіли мої думи,
думи безкінечнії,
бо витають ті що  шумні,
ті, що безсердечнії.
Та по ниві, нашій вірі,
зерно Богом сіється,
а ми діти Богу вірні,
серденько надіється.
Тож до Бога наші душі,
лебедями білими,
дай Бог сили, хай ми дущі,
та в добрі лиш смілими!


Рецензии