За все пробач

Стримкi роки летять, наче на крилах,
Бувають то щасливi, то сумнi!
О Боже,дай надiю,вiру,силу,
Дай ,Боже, щастя, радощiв  менi!
Пробач за те, що коiла нiвроку,
Не завжди була поруч у думках,
За все пробач, я вдячна за уроки,
Якi менi давав Ти по роках!
За мрii, що шаленi,а збувались,
За тихий шепiт щастя уночi!
Ти завжди поруч i менi здавалось,
Твiй янгол завжди поруч,на плечi!


Рецензии