Зiзнатися в любовi-2021

Зізнатися в любові це не прочитати реп
не вдасться спішно почуття заримувати
адже і серце прихований в шафу скелет
відвертістю прямою теж зможе здивувати...
Зізнатися в любові це душі напевно спів
при погляді на жінку зазвучить мелодія
адже дзвенить в ушах музика без слів
богами складена для закоханих симфонія...
Зізнатися в любові це не тіла танець
хоч робимо на зустріч ми повільні рухи
адже ти зрозумієш що я твій обранець
коли у відповідь мені протягнеш руки...


Рецензии