ЗАВ ТАЛА ОС НЬ У СЕЛО

Завітала  осінь  у  село,
Все  кругом  позолотила.
І чого на ній лиш не було,
Фарбами яскравими чудила.

Постелила в парку килими,
У відерце фарби наливала.
І  чудила  ними  навкруги,
Листя в різноцвіття малювала.

І дарила осінь просінь фарб,
І стелила їх в ранкові роси.
Бо це був найвищий її скарб,
Що вплітала в жовті свої коси.

Став яскравим і чарівним парк,
Осінь золота по ньому ходить.
І збирає в кошик свій нектар,
Крадькома її промінчик ловить!!!


Рецензии