Повернутися у дитинство!

Повернутися у дитинство!
Дитячий садочок. Ляльки.
Вихователі зовсім юні.
І ми маленькі такі!
Ось так у памяті нашій
Закарбувались часи
Коли татусі і мами
Нас в дитсадочок вели.
І шлях той,і та стежина,
І верби обабіч навсхил
Вітали нас щохвилини!
Вітерець навпіл шелестів.
Рідненька матуся махала
Рукою вранці вслід
Ніжно мене цілувала,
На щоці залишала слід.
Коридор здавався великим!
В білих халатах чинно
Вихователі зустрічали діточок
Вітаючись з ними уклінно!
Потім сніданок, обід і сон
Влітку під грибочком
Гралися довго дітлахи
З групи у пісочку.
А як гудок заводський загуде!
Зпачить кінець роботи!
Мама й татусь додому йде!
По мене звичайно заходять!
Ось так і минали дитячі дні
Шкільні роки і юність!
Нагадують миле дитинство мені
Ніколи їх не забуду!

 22.050 21р


Рецензии