Як швидко проходить час життя

Як швидко проходить час життя
Хоч гірко це нам признавати,
Але минулому немає вороття
І нам потрібно про це знати.

Адже життя це дуже мудра книга
Яку не можна всю перечитати
І в кожного вона одна-єдина,
У когось як бурхливе море,
А в когось тиха, мов нічна година.

Та все одно життя бажане
Яким би не було воно-
Сумне, веселе чи незнане,
А жити хочеться нам все одно.

5.10.2021


Рецензии